• My Tweets

    • @bongkersz it shows upward mobility people who were hardcore poor moved up to relative poverty hence the declining hardcore poverty numbers 1 year ago
    • @MatSaidFans kalau tok janggut masih ada dah lama kepala2 DAP dia dah pancung 2 years ago
    • @azrulmohdkhalib baca surah Al Araf ayat 10. Kalau semua manusia memegang kepada Al Quran nescaya tidak ada masalah di bumi dan di akhirat 2 years ago
    • @azrulmohdkhalib yes we are, itu janji Allah swt. Selagi kita tidak mengikuti segala ajarannya selagi itu kita tidak selamat di akhirat 2 years ago
    • @azrulmohdkhalib dia tidak menegakkan agamanya dan dia tidak mengikut segala perintah Allah s.w.t. bacalah dan In Sha Allah awak akan faham 2 years ago
  • Share This Blog

    Bookmark and Share
  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Join 12 other followers

  • Blog Stats

    • 81,989 hits

Biodata

Name: Kee Mohd Thariq bin K Zainal Abidin

Sex: Male

D.O.B.: 7th July 1984

Marital Status: Married

Birthplace: Kuala Lumpur, Malaysia

Currently Residing: Shah Alam, Selangor, Malaysia

Alumni: UiTM Shah Alam (2000-2005),  Sri Cempaka (1995-1999)

Hobbies: Reading, Internet, TV

12 Responses

  1. Salam,

    aku pun tgh mencari info pasal membuka money changer ni, so far aku dah tahu camne nak bukak kompeni money changer tapi masih takde operational knowledge. So aku dah email http://www.trendvalasindo.com satu kompeni kat indon yang ada offer francais money changer kat sana, just nak tahu macam mana diorang punya operasi, kalau ko minat kita leh gi sama2 utk training.

    hafiz.saleh@gmail.com

  2. wei ketua bilik 4104.. ko kenal aku tak? selamat hari raya…maaf zahir batin.

  3. Salam,

    Aku nak tanya..awak dah join coulomworld ke?

    • Tak saya tak join coulombworld. Saya syorkan supaya awak jangan join jugak. tapi terpulanglah kepada diri sendiri

  4. eyh. asl a coulombworld ni? bole caye ke tak ha? cos aku mmg nk join..tp dgr cmni. ntah la. konpius. ;(

    • saya syorkan jangan join benda macam ni. takde kerja yang mintak duit dulu dari pekerjanya. ini cuma scam@ponzi scheme sahaja. tapi terpulanglah dengan diri sendiri.

  5. salam…

    mane ag eh keje part time yg mcm coulomb world ni??

    berminat r ngan data entry dr dulu ag…

    tp sik kna tipu j, xjumpa ag yg betol2 data entry nih..heheh

    • yer la aku pn nk cri gak part time data entry ni..coloumb world kna dah… pas ni nk cri lak yg bgi job jer,, yg x kna kuar modal…

  6. apa pun happy birthday kee thariq.. ko sama birthday ngan aku, taun jer bbeza, aku taun 75…

    • terima kasih vista,

      happy birthday to you too!

      • is anybody knows arasu email or contact no. pls.

  7. Hi Melisa, can u send me your email address as i have some doubt to ask u.T.Q.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: